Meny
 

Dessert-tallerken beige/mørk blå

Lexington

Lekker og robust frokost-tallerken fra Lexington i akkurat passe røft steingods, økovennlig produsert i Portugal. I en lekker varmbeige farge, med mørk blå kant.

Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

En fin glans kombinert med en organisk fargenyanse gir denne asjetten et moderne uttrykk. Den er produsert i Portugal av finkornet leire som er brent ved høy temperatur for å gi den fine glansen. Merkenavnet og etableringsåret står øverst, mens en håndmalt kant følger ytterkanten av denne asjetten. Som for alt Lexingtons steintøy er det brukt en økologisk tilnærming med materialer fra økovennlige kilder, og vrakgods blir tatt tilbake i produksjonsprosessen for å redusere avfallet til et minimum.

Mål: diameter 22,5 cm, høyde 3,5 cm

Kan brukes i oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, varmeovn og fryser.

Solide. Glasuren er ekstra sterk og laget for å unngå riper.

Produsert i Portugal 

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Fakta