Meny
 

Dynetrekk sateng grå/blå 140x220 cm

Lexington

Med dette luksuriøse sengetøyet i sateng fra Lexington sover du som på det aller beste boutique-hotell.

Les mer
Finnes i disse fargeneFinnes i disse størrelsene

Mer om produktet

Delikat fargepalett + tidløse mønstre + fantastisk kvalitet = Lexington. Sengetøyet gir soverommet det lille ekstra og hjelper deg å sikre en god natts søvn. Det sies nemlig at om du har sovet en natt i sengetøy fra Lexington, vil du aldri sove i noe annet. Årets høstkolleksjon fra Lexington treffer like godt på trendene som alltid – problemet er bare å velge …

Dynetrekket er laget i 100 % bomulls-sateng. Det er øko-sertifisert og med de ikoniske gummiknappene i bunnen.

 

  • Lett, glansfullt og supermykt
  • Sateng av høy kvalitet med trådtetthet på 200 TC
  • Originalt mønstertrykk
  • OEKO-TEX®-sertifisert
  • Dynetrekk med Lexingtons signaturknapper i gummi med logo nederst

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

 

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullssateng
Mål: dynetrekk 140x220 cm

Vær oppmerksom på at dynetrekk og putetrekk selges separat.

Fakta