Meny
 

Sengesett i sateng stripet blå/hvit 140x200/50x70 cm

Lexington

Supermyk og glansfull sateng!

Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
1895,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 1895,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Sengesettet har et unikt håndmalt stripemønster, designet av Lexingtons talentfulle designer. Og sammen med den luksuriøse satengen, gir dette deg følelsen av å sove på det aller beste boutique-hotell.

 

  • Lett, glansfullt og supermykt sateng
  • Sateng av høy kvalitet med trådtetthet på 200 TC
  • Originalt Lexington-stripemønster håndmalt av designer
  • OEKO-TEX®-sertifisert
  • Gummiknapper med Lexington-logo nederst på dynetrekket, putevar med konvoluttlukking

 

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullssateng
Mål: 140x200/50x70 cm

Fakta