Meny
Trines kokebok for unge kokker

Trines kokebok for unge kokker

etter skoletid - middag - fredagskos - kaker og søte saker

Slipp barna løs på kjøkkenet og la dem lage mat de liker! Trine Sandberg er Norges største og mest respekterte matblogger, og hun vil inspirere husets unge til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken. Det er en god investering i både helse og økonomi – rett og slett læring for livet!

Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Helt chef på kjøkkenet!

Slipp barna løs på kjøkkenet og la dem lage mat de liker! Trine Sandberg er Norges største og mest respekterte matblogger, og hun vil inspirere familier til å slippe barna mer til ved kjøkkenbenken. Det er en god investering i både helse og økonomi – rett og slett læring for livet!

I ‘Trines kokebok for unge kokker' finner du rundt 65 av Trines mest populære oppskrifter for barn og ungdom. Oppskriftene er bearbeidet slik at husets unge kokker kan lage maten alene. Begynn med de enkleste rettene, og hjelp gjerne til de første gangene - denne investeringen vinner dere raskt igjen. 

Rettene er samlet i fire store kapitler: I Etter skoletid finner du toast, wraps, salater og annet digg man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. 

Middagskapitlet inneholder deilig mat det er moro å servere hele familien. 

Kapitlet Fredagskos inneholder selvfølgelig fredagstaco og pizza, men også sunne og deilige sommerruller og sushisalat. 

Kakekapitlet frir til alles bakeglede og søtsug.

Her finner du med andre ord noe for ethvert behov og enhver smak – og samtidig får kidsa uvurderlig kunnskap som de får bruk for resten av livet.

Trine Sandberg er Norges største matblogger og bestselgende kokebokforfatter. Trine har fått flere bloggpriser og er meddommer i Det norske måltid.

Fakta

Utdrag

Bla i boka