Meny
 

Mer om produktet

Moomin by Arabia-kruset På fjellet støtter arbeidet for barns rettigheter og trivsel i Norge. 10 kroner av hvert solgte krus doneres til Redd Barna Norge. Krusets illustrasjon viser Mummitrollet som trenger råd fra sin gode venn Snusmumrikken og er basert på Tove Janssons tegneserie “Den ansvarsfulle familien Mummi” fra 1958 og “Mummitrollets nye liv” fra 1956.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Den sjarmerende dekoren på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Samler du på Mummikopper, er du på riktig sted. Dette nye kruset vil tilføre samlingen din et friskt pust, og er i tillegg en svært fin gave.

Størrelse: 0,3 l
Tåler oppvaskmaskin

 

Fakta