Meny
 

Putetrekk flanell beige 50x50

Lexington

Herlig flanell-putetrekk fra Lexington.

Les mer
Vår pris
297,-
Spar
298,-

Førpris: 595,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 297,-
Spar: 298,-

Førpris: 595,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Flanellputetrekk i fiskebensmønster. Brodert på er Lexingtons slagord «Enjoy the good life with ease», som minner deg på å leve det gode livet.

Anbefalt vasket på 40 grader.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x50 cm

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.