Meny
 

Morgenkåpe beige L

Lexington

Deilig morgenkåpe fra Lexington.

Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
1695,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 1695,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Aubrey badekåpe fra Lexington med et klassisk design i organisk bomull med et vaflet mønster, to lommer på framsiden og et knytebånd ved midjen, perfekt for å bruke etter et bad eller svømmetur.

Materiale: 100 % økologisk bomull

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

  

Fakta