Meny
 

Genser Mila lysbrun str M

Lexington

Luksuriøs genser fra Lexington.

Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
2295,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 2295,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Høsten er rett rundt hjørnet og hva er vel da bedre enn kle seg i denne lekkerheten fra Lexington. Ribbestrikket genser med rullekrave i en deilig kasjmir- og merinoblanding.

Håndvask anbefales.

Materiale: 90 % merino ull, 10 % kasjmir

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

  

Fakta