Meny
 
 Bambull longs herre blå str XL - 
      Tufte
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Bambull longs herre blå str XL

Tufte

Perfekte stilongs under skibuksa

Les mer
Finnes i disse fargeneFinnes i disse størrelsene
Vår pris
699,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 699,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Dette er stilongsen som passer perfekt under turbuksa, som den gjør under et par olabukser. Om du er ute og går tur, eller inne og slapper av, så vil disse lange underbuksene gjøre jobben og holde deg varm og komfortabel.

Bambull® produktene fra Tufte har en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. En kløfri stillongs til herre, rett og slett! Sydd slik at huden aldri kommer i direkte kontakt med ull, slik at også du med sensitiv hud kan nyte varme ullbaserte plagg og den friske vinteren. Dersom du skal kle deg lag-på-lag er denne stillongsen perfekt som innerste lag. Ettersom det er bambusviskose nærmest kroppen så er plagget i utgangspunktet ikke beregnet for de aller kaldeste dagene, vi har derimot en løsning på det. Ullen er så fin at du fint kan jukse og bruke stilongsen på vrangen. Det er også et godt tips om du tar pause underveis på turen og begynner å bli kald.

Vedlikeholdsråd: Maskinvask ullprogram 30°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer.
Materiale: 47 % merinoull, 40,6 % bambusviskose, 12,4 % nylon og elastan
Størrelse: L

 

FAKTA
Farge: Blå
Størrelse: XL
Nr: 8190771
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger