Meny
 

Putetrekket fra Lexington, med striper i ulik bredde, er laget av myk og slitesterk ull. Halvparten av ullen som brukes i putetrekket kommer fra resirkulert materiale. Skap en koselig følelse på soverommet eller i stuen med dette putetrekket, og kombiner gjerne med teppet i samme serie.

Materiale: 100 % resirkulert ull
Mål: 50x50 cm

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

FAKTA
Farge: Stripete brun
Nr: 8193312
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger