Meny
 

Happy Cotton Velvet pute fra Lexington med ordet «Happy» brodert på fremsiden er laget av myk og behagelig bomull med en innerpute av resirkulert polyester. Rundt fløyelsputens kanter er det en matchende passepoil og en praktisk glidelås nederst. Happy Cotton Velvet pute er puten du blir i godt humør av, og den blir en flott interiørdetalj i sengen eller sofaen.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 30x50 cm

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

FAKTA
Farge: Brun/hvit
Nr: 8193363
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger