Meny
 

Duk rutete rød/beige 150x250

Lexington

Et fint bord starter alltid med favorittduken

Les mer
Vår pris
1195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 1195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Dekke bordet med denne elegante duken, med sitt tidløse Lexington rutete design. Bomullsstoffet gjør duken både myk og slitesterk, og rutemønsteret gir hjemmet et herlig landlig preg.

Denne økologiske bomullsduken er laget i Portugal og har en faldet kant og er OEKO-TEX®-sertifisert.

Materiale: 100 % økologisk bomull
Mål: 150x250 cm

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.