Meny
 

Dekkebrikke Herringbone stripete rød/beige 40x50

Lexington

Klassiske og pene spisebrikker kan du aldri få nok av

Les mer
Vår pris
179,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 179,-


Leveringstid: Ikke i salg

Lexington tilbyr nå julelekkert og fristende design som vi har falt pladask for. Perfekt til den store julemiddagen!

Alle vet at et fint dekket bord handler om estetikk. Med spisebrikker er du med på å samle elementene på bordet sammen til en helhet og gjøre atmosfæren til et hjemmekoselig fellesskap med gode smaker og samtaler på samme tid.

Nå kommer Lexington med en spisebrikke som passer ypperlig fordi den er trukket i et klassisk og lekkert design i julens favorittfarge. Dermed får du et funksjonelt og stilig element som vil bidra til festmåltidet på en lukrativ og nyttig måte. Miks og match sammen med andre pynteelementer, for eksempel kongler, glitter og selvfølgelig et pent servise.

Materiale: 100 % økologisk bomull
Mål: 40 x 50 cm

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.