Min side Kundeservice Bli medlem

Krus Mummi 0,3l Lille My i engen

Finnes i disse variantene:

249,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I historien bak illustrasjonene til Lille My-serviset, nærmer en komet seg Mummidalen. Da innbyggerne i Mummidalen plutselig flykter fra hjemmene sine, drar Lille My sammen med Mummitrollet og Snorkfrøken for å finne ut hva det hele dreier seg om. Lille My er bekymringsløs som alltid og legger seg rett ned i enga for å se kometen nærme seg.

Tidløse farger på kruset gir en stemning som passer ethvert kjøkkenskap. Dette fine kruset gir deg en følelse av nostalgi og minimalisme. Det enkle er faktisk ofte det beste. Mummikruset er perfekt til en varm kopp med kakao etter en tur i høstværet eller til tekoppen en avslappende søndagsformiddag.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Den sjarmerende dekoren på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i. Dette nye kruset vil tilføre samlingen din et friskt pust, og er i tillegg en svært fin gave.

Koppen rommer 0,3 liter og tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Nr: 8199477

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv