Min side Kundeservice Bli medlem

Kjøkkenhåndkle grå/hvit 50x70

195,-
Utsolgt

Kjøkkenhåndkle i 100 % bomullsfrotté med høy absorberingsevne som håndterer alle typer søl. I en sofistikert mørkegrå farge som både er stilig og som flekker ikke synes på. Klassiske detaljer som hvite sidestriper og Lexington-logo i jacquard nederst. Faldet kant til stilig finish. Hempe med logo for enkelt oppheng. OEKO-TEX-sertifisering sikrer at produktet er fritt for skadelige stoffer som finnes i tekstilproduksjon.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x70 cm

• Kjøkkenhåndkle i bomull med bakside i frotté
• Stilige garnfargede striper på sidene Lexington-logo i jacquard nederst
• 320 g klassisk bomull
• Produkt med Oeko-tex-sertifikat
• Absorberende og holdbart kjøkkenhåndkle i frotté
• Hempe med logo og faldet kant

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende stil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusive tekstiler, håndklær og sengetøy tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

 

Nr: 8205507

Medlemmers vurdering

B
Birgit H. – 15.11.2022

– Syns det er moro med litt tøffe og litt dyrere kjøkkenhåndklær, spesielt når man kan få dem rimeligere med opptjente bonuspoeng!

Flere produkter fra Lexington:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv