Min side Kundeservice Bli medlem

Nattskjorte blomster str XL

Finnes i disse størrelsene:

1195,-
Utsolgt

Sov godt! Laget av deilig og myk lyocell, et bærekraftig og biologisk nedbrytbart stoff laget med trefibre fra bærekraftige skoger. Stoffet er mykere enn silke, mer absorberende enn bomull og kjøligere enn lin, og kombinerer det beste fra alle verdener for en god natts søvn. Frontlukking med åtte knapper, brystlomme, klassisk skjortekrage og kantsøm.


Materiale: 100 % lyocell
Mål: ½ brystvidde 52 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene) Lengde: 99 cm i størrelse S (1 cm forskjell mellom størrelsene)


• Nattskjorte i myk lyocell med blomstertrykk
• Lange ermer med 8 knapper, brystlomme, kantsøm rundt mansjetter, lomme og krage
• Klassisk og elegant med unikt trykk
• Lexington-flaggmerke på lommen
• Bærekraftig valg i lyocell


Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende stil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusive tekstiler, håndklær og sengetøy tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!


 

Nr: 8205590

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Lexington:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv