Min side Kundeservice Bli medlem

Pysjamas sett Lilian lys brun/hvit str S

1195,-
Utsolgt

Klassisk minimalistisk og stilig uten for mange detaljer. Toppen har droppede skuldre og rund hals. Buksen har middel høy midje med komfortabelt elastisk bånd. Modal er en myk, holdbar og syntetisk fiber som ikke krøller så lett. Den er laget av naturlige materialer og er 100 % biologisk nedbrytbar. OEKO-TEK-sertifiseringen sikrer at du ikke utsettes for skadelige stoffer.

Materiale: 50 % bomull 50 % modal
Størrelse:
Overdel: ½ brystvidde 50 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene), lengde: 66 cm i størrelse S (1 cm forskjell mellom størrelsene)
Bukse: ½ midjevidde 34 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene), innersøm: 77 cm (1 cm forskjell mellom størrelsene)

• Supermyk enkel jersey
• Skjorte: lange ermer, pent kantebånd i samme stoff i halsen, lett droppede skuldre. Bukse: middels høy midje med elastisk bånd, sidelommer og vide ben
• Behagelig og elegant med ledig passform • OEKO-TEX®-sertifisert
• Hvitt logomerke i nederst foran 

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende stil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusive tekstiler, håndklær og sengetøy tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

 

Nr: 8205647

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Lexington:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv