Jumper

Finnes i disse variantene:

599,-
Utsolgt

Jumpers hode sitter løst, og kan snus og vendes for å gi haren ulike uttrykk. Haren symboliserer våren og naturen som våkner fra sin vinterdvale. Bruk den som dekor i vinduskarmen, bokhyllen eller på bordet, gjerne sammen med vårens blomster.

Jumper er skapt av den dyktige, danske designduoen Mencke&Vagnby, og denne vakre trefiguren er laget i eik. Dette er påskepynten man tar fram år etter år, til glede for store og små.

Mål: bredde: 8 cm, lengde: 7 cm, høyde: 17 cm

Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhet som har dype røtter i den skandinaviske designtradisjonen. De brenner for inspirerende ideer, design og godt håndverk. Navnet Spring refererer til årstiden hvor alt springer ut – til følelsen av foryngelse, fornyelse og feiringen av ideer som blir bragt til live.

Spring Copenhagen skaper bærekraftige og førsteklasses interiørdetaljer til hjemmet i skandinavisk, klassisk design med en ny touch. Spring Copenhagen omfavner det eldre og kombinerer med det nye. Med fokus på funksjon, estetikk, originalitet og kreativitet som en gjør forskjell i hverdagen.

 

Nr: 8213836

Medlemmers vurdering

T
Toril Koht Dalen – 04.04.2023

– Jumper

Flere produkter fra Spring Copenhagen:

Spot

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
549,-

Spirit

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
699,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Spot

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
549,-

Spirit

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
699,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv