BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

The thinker

Finnes i disse variantene:

1499,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Thinker er en morsom og dekorativ lampe til hjemmet. Du kan justere de bevegelige leddene og gi karakteren akkurat det uttrykket du ønsker. Du kan lett lade opp det innebygde batteriet med den medfølgende oppladeren. Lampen lyser deretter i opptil 15 timer.

Farge: trebrun
Materiale: FSC eik
Mål: lengde: 7,5 cm, bredde: 17 cm, høyde: 44,5 cm

Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhet som har dype røtter i den skandinaviske designtradisjonen. De brenner for inspirerende ideer, design og godt håndverk. Navnet Spring refererer til årstiden hvor alt springer ut – til følelsen av foryngelse, fornyelse og feiringen av ideer som blir bragt til live.

Spring Copenhagen skaper bærekraftige og førsteklasses interiørdetaljer til hjemmet i skandinavisk, klassisk design med en ny touch. Spring Copenhagen omfavner det eldre og kombinerer med det nye. Med fokus på funksjon, estetikk, originalitet og kreativitet som en gjør forskjell i hverdagen.

 

Nr: 8213887

Medlemmers vurdering

K
Kjøper – 02.05.2023

– Fin, men det burde vært opplyst om at adapter ikke medfølger i pakken. Den lyser ganske kortvarig på full styrke, så må lades relativt hyppig.

Flere produkter fra Spring Copenhagen:

Spot

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
549,-

Spirit

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
699,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv