Min side Kundeservice Bli medlem

Verdiskapende prosjektledelse

Alle som deltar i arbeids- og næringslivet, blir på en eller annen måte berørt av prosjekter - enten man er direkte medvirkende eller bare blir påvirket av prosjektgjennomføringen.
I denne nye utgaven av Verdiskapende prosjektledelse presenteres en moderne og helhetlig tilnærming til prosjektfaget. Les mer

739,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Alle som deltar i arbeids- og næringslivet, blir på en eller annen måte berørt av prosjekter - enten man er direkte medvirkende eller bare blir påvirket av prosjektgjennomføringen.
I denne nye utgaven av Verdiskapende prosjektledelse presenteres en moderne og helhetlig tilnærming til prosjektfaget. Leseren får en god forståelse for hvordan man kan gjennomføre prosjekter i en usikker og kompleks virkelighet preget av mange aktører, forhandlinger og stadige endringer. Boken viser hvordan man må avveie behovet for brukerdeltagelse og interessentinnsyn mot viktigheten av tydelig eierstyring for å sikre en effektiv og verdiskapende prosjektgjennomføring.Alle prosjekter har felles at mennesker skal løse oppgaver sammen, derfor legger boken stor vekt på de menneskelige dimensjonene ved prosjektarbeid. Prosjektledelse og prosjektteamutvikling er viktige elementer som behandles særlig grundig. Det blir også lagt stor vekt på læring og innovasjon, som er naturlig deler av prosjektarbeidet og bidrar til å øke virksomhetens konkurransekraft.
Denne populære læreboken har i sin 2. utgave fått et betydelig løft, i det temaer som bærekraft, digitalisering og smidig prosjektledelse har fått større oppmerksomhet, samtidig som annet fagstoff er oppdatert. En rekke ulike eksempler, caseoppgaver, refleksjons- og øvingsoppgaver bidrar til at leseren får innsikt i og grunnlag for kritisk tenkning om prosjekter og gjennomføring.Verdiskapende prosjektledelse tar for seg et bredt spekter av prosjekttyper i ulike virksomheter og bransjer i både offentlig og privat sektor. Den gir en god forståelse for moderne prosjektarbeid, og passer for både studenter ved universiteter og høyskoler, og for praktikere som vil lære mer om god prosjektgjennomføring.
Kontakt forlaget for power point-presentasjoner til bruk i undervisningen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
624
ISBN
9788202629458
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Verdiskapende prosjektledelse
Format
26 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdiskapende prosjektledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Helt ærlig
3 for 2

Helt ærlig

Kirsten Holtmon Resaland
Innbundet 
99,- 349,-
 

HMS

Roger Beggerud
Paperback 
599,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv