Min side Kundeservice Bli medlem

Frisk fra schizofreni?

nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler

Må psykisk syke ta til takke med farmasøytiske legemidler for resten av livet? Disse legemidlene har nesten uten unntak svært alvorlige bivirkninger, og bidrar sjeldent til å gjøre pasienten friskere over tid. Les mer

348,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Må psykisk syke ta til takke med farmasøytiske legemidler for resten av livet? Disse legemidlene har nesten uten unntak svært alvorlige bivirkninger, og bidrar sjeldent til å gjøre pasienten friskere over tid. Det finnes imidlertid kraftfulle medisiner i form av vitaminer og mineraler i optimale doser. Lege Abram Hoffer viser i denne viktige boken hvordan det kan gjøres, og får støtte fra flere norske psykiatere. Forfatteren var en pionér innenfor helhetlig medisin, og i denne boken gir han håp til alle dem som berøres av psykisk sykdom: enten du er pasient, familie, venn eller jobber i helsevesenet.

Nesten 350 000 nordmenn går på antidepressiva, medisiner med sterke bivirkninger og enorme kostnader. Tenk om vi kunne være føre var? Det er mulig med optimale tilskudd av vitaminer og mineraler. Boken forteller deg hvordan du kan bruke både vitamin C og vitamin B3 for å forebygge hallusinasjoner, vrangforestillinger, paranoia og radikalt forbedre helsetilstanden til psykisk syke. Dette er boken som gir et alternativ til tunge legemidler.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
136
ISBN
9788292605974
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Healing schizophrenia
Format
22 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frisk fra schizofreni?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bob

James Bowen
Paperback 
160,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv