Min side Kundeservice Bli medlem

Lærebok i psykiatri

Boken er den mest omfattende læreboken i psykiatri i Norge.

Denne 5. utgaven av Lærebok i psykiatri er en fullstendig revidert videreføring av 2018-utgaven. Den praktiske vinklingen av stoffet er beholdt med bruk av kliniske vignetter og sykehistorier som illustrerer ulike psykiatriske problemstillinger. Les mer

1049,-
Ventes til lager 07.10.2024

Logg inn for å se din bonus

Boken er den mest omfattende læreboken i psykiatri i Norge.

Denne 5. utgaven av Lærebok i psykiatri er en fullstendig revidert videreføring av 2018-utgaven. Den praktiske vinklingen av stoffet er beholdt med bruk av kliniske vignetter og sykehistorier som illustrerer ulike psykiatriske problemstillinger. Boken gjennomgår dessuten likheter og forskjeller mellom DSM-5 og ICD-10 samt de foreslåtte endringene for ICD-11.

De ulike kapitlene er skrevet i samarbeid med fremtredende fagfolk, både psykiatere og psykologer.

Bokens hovedmålgruppe er psykiatere, psykologer og annet helsepersonell som arbeider innenfor det psykiske helsevernet. Boken gir samtidig en omfattende og praktisk vinklet ajourføring i psykiatri for allmennpraktiserende leger og dekker pensum i voksenpsykiatri og rettspsykiatri for medisinstudenter. Boken er også velegnet som grunnlagsbok i klinisk psykiatri for psykologistudenter. Også andre profesjoner som jurister som arbeider med områder hvor kunnskap om psykiatri er nødvendig, vil ha nytte av boken. Vi vil også tro at pasienter, pårørende og den interesserte allmennhet vil kunne finne mye nyttig informasjon. Et omfattende stikkordregister gjør det lett å finne frem til spesifikke temaer.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788205599277
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Lærebok i psykiatri
Serie
Lærebok i psykiatri

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lærebok i psykiatri:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv