Min side Kundeservice Bli medlem

LØFT og narrativer i profesjonelle samtaler

fra nederlag til trappetrinn

Kirsti R. Haaland presenterer det teoretiske grunnlaget for LØFT og narrativ tilnærming kort og oversiktelig, samtidig som hun inviterer leseren inn i den profesjonelle relasjonen og de tanker, samtaler og handlinger som skjer der. Les mer

359,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kirsti R. Haaland presenterer det teoretiske grunnlaget for LØFT og narrativ tilnærming kort og oversiktelig, samtidig som hun inviterer leseren inn i den profesjonelle relasjonen og de tanker, samtaler og handlinger som skjer der. I fortellinger fra barnevern, familieterapi, PPT og psykisk helsearbeid viser hun hvordan forståelse og metoder kan anvendes i praksis.
Forfatteren viser hvordan den kontinuerlige profesjonelle refleksjonen er sentral i samspillet mellom teori og praksis. Gjennomgangstema i boken er hvordan den profesjonelle hjelper kan bidra til økt kreativitet, større frihet og å stimulere til å benytte ubrukte krefter for å skape forandring. Dette er en bok for studenter og yrkesutøvere som ønsker en innføring i løsningsfokuserte og narrative tilnærminger for å styrke sin samarbeidskompetanse og utvikle sine profesjonelle relasjoner.

Kirsti R. Haaland er spesialist i klinisk psykologi med familiepsykologi. Hun er ansatt ved Østensjø familiekontor og ved psykologisk institutt, Universitetet i Oslo.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
165
ISBN
9788215007403
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
LØFT og narrativer i profesjonelle samtaler
Format
19 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på LØFT og narrativer i profesjonelle samtaler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv