Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Schizofreni

Schizofreni representerer i mange henseende en av de største utfordringene innen vårt helsevesen. Det er en lidelse som rammer unge mennesker og er antakeligvis den sykdomsgruppen som koster samfunnet mest. Les mer

485,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Schizofreni representerer i mange henseende en av de største utfordringene innen vårt helsevesen. Det er en lidelse som rammer unge mennesker og er antakeligvis den sykdomsgruppen som koster samfunnet mest.
Årsaksforholdene ved schizofreni er sammensatte og komplekse. Vi må derfor belage oss på å bygge sten på sten, hvor man bare ved å ta et langsiktig perspektiv vil oppdage at kunnskapsmengden øker. Det er lettere å se fremskritt i behandlingstiltak enn i årsaksforståelse. Vi gir pasientene langt bedre behandling nå enn for 20-30 år siden.

Norske forskere har levert noen viktige bidrag i forhold til schizofreni. Mange som arbeider i dette feltet har følt et behov for å få en bok på norsk som gir et overblikk over det som skjer i forhold til behandling og forskning, både her i landet og internasjonalt. Denne boken er et forsøk på å imøtekomme dette behovet. Boken vil være til nytte for både klinikere og forskere. Den vil også kunne anvendes i utdanning av psykologer, leger og annet helsepersonell.

Denne 5. utgaven har gjennomgått betydelige revisjoner i forhold til de fire første utgavene. Den inneholder også tre nye kapitler.

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
403
ISBN
9788282172295
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2016

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Schizofreni:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Om drap

Pål Grøndahl
Paperback 
390,- 429,-
 

Marina

Carlos Ruiz Zafon
Paperback 
145,-
 

Sigd

Ruth Lillegraven
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv