Min side Kundeservice Bli medlem

Vandringer og veiskiller

en bok om berøring og deltakelse i psykiatri og annet fredsarbeid

Tom Andersen (f. 1936) var lege og professor i psykiatri ved Universitetet i Tromsø. I hele sin karriere var han kritisk til sitt eget fags tradisjoner og konvensjoner. Han utfordret kontinuerlig etablerte praksiser og utviklet nyskapende og svært innflytelsesrike måter å jobbe og samtale på innenfor helse- og sosialfagene. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Tom Andersen (f. 1936) var lege og professor i psykiatri ved Universitetet i Tromsø. I hele sin karriere var han kritisk til sitt eget fags tradisjoner og konvensjoner. Han utfordret kontinuerlig etablerte praksiser og utviklet nyskapende og svært innflytelsesrike måter å jobbe og samtale på innenfor helse- og sosialfagene.
Han ble særlig kjent for sitt arbeid knyttet til reflekterende team og reflekterende prosesser, og fikk med boken The Reflecting Team: Dialogues and Dialogues about the Dialogues internasjonal gjennomslagskraft. Den er oversatt til ni språk, men er aldri utgitt på norsk.
Da Andersen døde i 2007, etterlot han seg tre uferdige bokmanuskripter. På ulikt vis beskriver disse hvordan samtale- og praksisformen reflekterende prosesser ble utviklet, eksemplifiserer i hvilke sammenhenger den har vist seg å være nyttig, og ikke minst utfordres leseren til selv å reflektere videre rundt sitt eget behandlingsarbeid.
Magnus Hald, Bengt Karlsson og Rolf Sundet har redigert de tre manusene og satt dem sammen til ett. De har også skrevet et innledende kapittel hvor forfatteren og noen av hans nøkkelkonsepter presenteres.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
247
ISBN
9788245035391
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Vandringer og veiskiller
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vandringer og veiskiller:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rus

Trond Nergaard Bjerke
Innbundet 
379,-
 

Is

Ulla-Lena Lundberg
Innbundet 
379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv