Pedagogisk systemarbeid

endringsarbeid og organisasjonsutvikling i skolen og PP-tjenesten

En god skole og en god opplæring skapes ikke en gang for alle. Det innebærer et systematisk arbeid med tidlig innsats, tilpasset opplæring og inkludering. Den pedagogisk-psykologiske tjenesten skal bistå skolen med å skape en inkluderende opplæring og en inkluderende skole. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En god skole og en god opplæring skapes ikke en gang for alle. Det innebærer et systematisk arbeid med tidlig innsats, tilpasset opplæring og inkludering. Den pedagogisk-psykologiske tjenesten skal bistå skolen med å skape en inkluderende opplæring og en inkluderende skole. Det omfatter utvikling av endringsorienterte læringsfellesskap der aktørene i og rundt skolen trekker i samme retning. Det er dette som er pedagogisk systemarbeid.

I boka drøfter forfatterne hvordan man kan iverksette endringsprosesser for å forbedre skolens læringsmiljø og kvaliteten på opplæringen. De fleste av dem har lang erfaring fra PP-tjenesten og arbeider tett på skolen. Alle er opptatt av å ta i bruk PP-tjenestens handlingsrom for å få til vellykkede endrings- og forbedringsprosesser.

Pedagogisk systemarbeid retter seg mot ansatte i den pedagogisk-psykologiske tjenesten, kommuneforvaltningen, studenter på høyere nivå og forskere i universitets- og høgskolesektoren.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
210
ISBN
9788202567309
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Pedagogisk systemarbeid
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pedagogisk systemarbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv