Min side Kundeservice Bli medlem

Recovery

tradisjoner, fornyelser og praksiser

Recovery har røtter i opprør og kamp for like menneske- og samfunnsrettigheter for alle innbyggere. Oppmerksomheten rettes særlig mot mennesker som omtales som annerledes eller ulike det store flertallet. Les mer

359,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Recovery har røtter i opprør og kamp for like menneske- og samfunnsrettigheter for alle innbyggere. Oppmerksomheten rettes særlig mot mennesker som omtales som annerledes eller ulike det store flertallet. Denne boken har som hensikt å belyse Recovery som fenomen og som erfaringer.

Forfatterne peker på motsetninger og muligheter innen psykisk helse- og rusfeltet. På den ene siden rettes et kritisk lys på hvordan krav om standardisering, effektivitet og målinger tvinger de humane og sosiale tradisjonene i Recovery til bakgrunnen. På den andre siden vises det til hvordan Recovery kan utfordre smale forståelsesformer og maktstrukturer samt inspirere til og muliggjøre endringer. Recovery trekkes frem som sosiale og personlige prosesser som ses i sammenheng med levekår og grunnleggende samfunnsbetingelser, ikke kun som personlige opplevelser, individorienterte praksiser og modeller.

Recovery er et felt i rask utvikling. Denne 2. utgaven av boken er oppdatert i tråd med endringer og fornyelser innen fagperspektiver og praksiser. Vektleggingen av menneskerettigheter er også styrket, i tråd med føringer fra FN og WHO.

Medlemsvurdering:
God innføring og beskrivelse av hva recovery står for. Boka vil bli mye brukt i mitt arbeid som førskolelærer.

Grete Wærness

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
192
ISBN
9788205596412
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

G
Grete Wærness – 09.06.2018

– God innføring og beskrivelse av hva recovery står for. Boka vil bli mye brukt i mitt arbeid som førskolelærer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Recovery:

Rus

Hans Olav Fekjær
Paperback 
779,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv