Grunnbok i psykisk helsearbeid

det landskapet vi er mennesker i

Denne grunnboken i psykisk helsearbeid gir studenter i bachelor på sykepleierutdanningene en første, grunnleggende innføring i hva psykisk helse er, hvordan man kan arbeide med psykisk helse i ulike tjenester, og hvordan man kan møte kravene om både å møte enkeltmennesket som individ og å gi profesjonell og god omsorg. Les mer

439,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne grunnboken i psykisk helsearbeid gir studenter i bachelor på sykepleierutdanningene en første, grunnleggende innføring i hva psykisk helse er, hvordan man kan arbeide med psykisk helse i ulike tjenester, og hvordan man kan møte kravene om både å møte enkeltmennesket som individ og å gi profesjonell og god omsorg.

Vi er alltid mennesker i en sammenheng, og for å forstå mennesker er det viktig å se det «landskapet» de befinner seg i. Lauveng drøfter betydningen av praktiske forhold som bolig, arbeid, økonomi, ensomhet og relasjoner, og hva dette har å si for å bli frisk.

Alle kapitlene inneholder beskrivelser av mennesker som strever og hvordan de kan få hjelp. Hvert kapittel innledes med en oversikt over det aktuelle læringsutbyttet (jmf RHETOS for sykepleierutdanningen) kapittelet dekker.

"Arnhild Lauveng har skrevet en klassiker. Boka holder gjennomgående skyhøy standard. Det som imponerer mest, er Lauvengs vilje og evne til å gå inn i både pasientens og den profesjonelles livsverden. Dette gir boka et særpreg det kan bli vanskelig å utfordre."
Odd Volden, NAPHA

«[...] dette er ei grunnbok frå A til Å»
Reidar Dale, forebygging.no

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
314
ISBN
9788215026626
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Grunnbok i psykisk helsearbeid
Format
24 x 17 cm
Serie
Grunnbok i psykisk helsearbeid

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnbok i psykisk helsearbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv