BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Etter mellomrommet

min reise etter møtet med døden

Ellinor var innlagt på sykehus for å ta en enkel operasjon. Ved en fatal feil fikk hun curacit intravenøst. Hun opplevde å gå ut av kroppen,og observerte hva som skjedde på operasjonsstuen. Videre gikk hun over i en annen dimensjon hvor hun møtte sine livsguider. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Utsolgt
Ellinor var innlagt på sykehus for å ta en enkel operasjon. Ved en fatal feil fikk hun curacit intravenøst. Hun opplevde å gå ut av kroppen,og observerte hva som skjedde på operasjonsstuen. Videre gikk hun over i en annen dimensjon hvor hun møtte sine livsguider. Ellinor var uten surstoff, og fikk store skader. Hjelpeapparatet sa at skadene var for omfattende til at de lot seg reparere. Skulle hun tro på dem og gi opp? Hvem kunne hjelpe når hjelpeapparatet ikke var villig til det? Hvilke valg hadde hun? Tale- og hukommelsessentret hadde fått den største skaden. Hvordan bygge dette opp selv?

Etter mellomrommet handler om hennes reise igjennom healing ogterapi, mellom skader og håpløshet, til å få uventet hjelp. Ellinor viser hvordan livets utfordringer som sykdommer og alvorlige skader kan håndteres. Hvordan kan vi snu grusomheter om til perler og vekst?
De fleste av oss har lest om nær døden opplevelser, denne boken er et steg videre. Hva gjør et slikt dramatisk møte med oss? Hvordan takle utfordringen? Hennes erfaringer har vært brukt til å hjelpe kunder for å komme seg på bena igjen. Her er utrolige historier om helse, om fortvilte situasjoner og sykdom, til utvikling og nytt liv og bedre livskvalitet.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
314
ISBN
9788230022702
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Etter mellomrommet
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Etter mellomrommet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stella

Christina Hunger
Paperback 
208,- 229,-
 

Mikkel

Tor Åge Bringsværd
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv