Metakognitiv terapi

en innføring

Metakognitiv terapi er basert på prinsippet om at bekymring og grubling er universelle prosesser som fører til psykisk lidelse. Prosessene har sammenheng med feilaktige antakelser om tenkning og uhensiktsmessige selvregulerende strategier. Les mer

409,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Metakognitiv terapi er basert på prinsippet om at bekymring og grubling er universelle prosesser som fører til psykisk lidelse. Prosessene har sammenheng med feilaktige antakelser om tenkning og uhensiktsmessige selvregulerende strategier.
Metakognitiv terapi: En innføring presenterer det teoretiske grunnlaget og terapeutiske prinsipper i metakognitiv terapi. Boken er todelt, med en teoretisk og en praktisk del, hvor forfatterne gjennom 30 hovedpunkter drøfter hvordan metakognitiv terapi kan brukes til å hjelpe pasienter ut av repeterende tenkemåter som ofte resulterer i langvarig psykisk smerte.

Boken er en nyttig ressurs både for studenter og praktiske utøvere som ønsker en grunnleggende innføring i metakognitiv terapi og behandlingsformens likhetstrekk og forskjeller sammenliknet med tradisjonelle former for kognitiv atferdsterapi.

Les anmeldelse av boka i Tidsskrift for Den norske legeforening her.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
136
ISBN
9788205415447
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Metacognitive therapy
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Metakognitiv terapi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sult

Finn Skårderud
Paperback 
519,-
 

Pust

Audun Myskja
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv