Min side Kundeservice Bli medlem

Narsissisme

Noen mennesker turer frem som de vil, tar seg selv på ytterste alvor, krever mye oppmerksomhet og bryr seg lite om andre.

Høy narsissisme forekommer hos om lag én prosent av befolkningen. Klassiske kjennetegn er storhetsfølelse (grandiositet), mangel på empati, utnyttelse av andre, arroganse, bedreviten, og ekstrem varhet for kritikk. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Noen mennesker turer frem som de vil, tar seg selv på ytterste alvor, krever mye oppmerksomhet og bryr seg lite om andre.

Høy narsissisme forekommer hos om lag én prosent av befolkningen. Klassiske kjennetegn er storhetsfølelse (grandiositet), mangel på empati, utnyttelse av andre, arroganse, bedreviten, og ekstrem varhet for kritikk. Det er flere menn enn kvinner som har høy narsissisme, og de plager sine nærmeste og omgivelsene med sin hensynsløshet og egoisme.

Denne boka inneholder det du trenger å vite om høy narsissisme: kjennetegnene, årsaksforholdene, utviklingen gjennom livet, de destruktive væremåtene på ulike arenaer og utfordringene om du er i et nært forhold til en narsissist. For narsissister er negative til hjelp og behandling.

Boka inneholder ny og oppdatert kunnskap til både leg og lærd, enten du er pårørende, kollega, student, fagperson eller generelt nysgjerrig på mennesker og psykologi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
178
ISBN
9788215046488
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
23 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Narsissisme:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Om drap

Pål Grøndahl
Paperback 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv