BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Å bekjempe frykt og bekymring hos barn

Frykt og uro kan hindre barn i å glede seg over ting og gjøre det jevnaldrende gjør. Da er det viktig at de får hjelp til å bekjempe disse problemene. I denne boka finner du verktøy for å hjelpe ditt barn til å gjøre nettopp det. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Frykt og uro kan hindre barn i å glede seg over ting og gjøre det jevnaldrende gjør. Da er det viktig at de får hjelp til å bekjempe disse problemene. I denne boka finner du verktøy for å hjelpe ditt barn til å gjøre nettopp det. Det er mye informasjon i boka, og hovedbudskapet er enkelt: Angst er svært vanlig hos barn, og selv om det kan utgjøre et alvorlig problem, er det mulig å bekjempe angsten. Når disse barna mottar rett behandling, går det som regel veldig bra med dem.
Denne boka: - forteller deg hva som skaper frykt og bekymringer hos barn - lærer deg hvordan du kan hjelpe barnet ditt med å forholde seg til bekymringer, ved hjelp av teknikker fra kognitiv atferdsterapi - lærer deg en trinnvis metode for å bekjempe ditt barns angst og bekymring - tar opp skolevegring og problematferd. Boka er uunnværlig for foreldre, lærere og alle som jobber med barn.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
199
ISBN
9788251927611
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Overcoming your child's fears and worries
Format
19 x 13 cm
Serie
En selvhjelpsguide basert på kognitiv atferdsterapi

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å bekjempe frykt og bekymring hos barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
323,- 369,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv