Min side Kundeservice Bli medlem

Å leve et liv, ikke vinne en krig

om akseptering

Slutt å kjempe mot andre, deg selv eller ditt indre. Slutt å mene noe om alt. Slutt å streve etter forandring.
Gi opp din krig mot tilværelsen. Først når du lar være flykte fra eller unnviker livet, først når du aksepterer din indre og ytre tilværelse, vil virkelig forandring kunne oppstå. Les mer

409,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Slutt å kjempe mot andre, deg selv eller ditt indre. Slutt å mene noe om alt. Slutt å streve etter forandring.
Gi opp din krig mot tilværelsen. Først når du lar være flykte fra eller unnviker livet, først når du aksepterer din indre og ytre tilværelse, vil virkelig forandring kunne oppstå.

I en tid med "Ekstrem forvandling", omorganiseringer og endringsprosesser, er det befriende å møte en tekst som handler om å akseptere livet slik det er. Paradoksalt nok kan nettopp dette være det viktigste skrittet mot endring. I en lett tilgjengelig tekst, fylt med eksempler og øvelser, drøfter forfatteren akseptering som en del av livet - men ikke akspeptering som flukt eller unnvikelse

Medlemsvurdering:
Første "selvhjelps"-bok som jeg har lest som sier det som det er. Denne boken kommer ikke med "rosenrøde" oppskrifter på hva man må tenke på eller forandre. Den handler om å akseptere at de følelsene og tankene som er i dette øyeblikket (uansett gode eller dårlige), er faktisk det som er akkurat nå. Ved å la være å la seg dra med i et tanke -og følelseskaos, kan man unngå mye mental smerte. Smerte kommer fra motastand mot det som er akkurat nå. Anbefaler boken til alle som strever med negative tanker om fortid og fremtid!

Runa

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
127
ISBN
9788205343290
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
20 x 13 cm
Serie
Å leve

Medlemmers vurdering

R
Runa – 27.09.2017

– Første "selvhjelps"-bok som jeg har lest som sier det som det er. Denne boken kommer ikke med "rosenrøde" oppskrifter på hva man må tenke på eller forandre. Den handler om å akseptere at de følelsene og tankene som er i dette øyeblikket (uansett gode eller dårlige), er faktisk det som er akkurat nå. Ved å la være å la seg dra med i et tanke -og følelseskaos, kan man unngå mye mental smerte. Smerte kommer fra motastand mot det som er akkurat nå. Anbefaler boken til alle som strever med negative tanker om fortid og fremtid!

M
M – 19.12.2007

– Dette er utvilsomt noe av det aller beste som er skrevet på norsk innenfor området selvutvikling /stressmestring. Jeg fikk denne boken anbefalt da jeg gikk til psykolog og slet med hypokonderi. I boken forklares det, på en glimrende måte, hvordan man kan trene seg opp til å bli mer tilstede her og nå, bekymre seg mindre, samt lære å akseptere seg selv og livet. Forfatteren, som er en annerkjent psykolog, gir konkrete tips og råd, som er vitenskapelig funderte. Teknikkene er enkle, og gir raskt resultater. Når man leser boken forstår man hvor viktig det er å kunne akseptere livets realiteter og seg selv. Boken er basert på forskning innenfor stress og selvutvikling. Likevel er den skrevet på en veldig enkel og lettfattelig måte, krydret med gode eksempler. Denne boken anbefales sterkt hvis du vil lære å bli mer tilstede i ditt liv, få større indre ro, og å akseptere deg selv og livet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å leve et liv, ikke vinne en krig:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv