Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Den følsomme hjernen

hjernens utvikling gjennom tilknytning og samhørighetsbånd

Hjernens utvikling er avhengig av nære relasjoner. Susan Hart kobler hjerneforskning med utviklingspsykologi, og viser hvordan det menneskelige sentralnervesystemet er i stand til å utvikle vår evne til empati, mentalisering og refleksjon. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hjernens utvikling er avhengig av nære relasjoner. Susan Hart kobler hjerneforskning med utviklingspsykologi, og viser hvordan det menneskelige sentralnervesystemet er i stand til å utvikle vår evne til empati, mentalisering og refleksjon.
Allerede fra unnfangelsen foregår et dynamisk samspill mellom våre genetiske og medfødte forutsetninger og det miljøet vi er en del av. Barn er fra fødselen disponert til å etablere tilknytning og inngå i samspill med sine foreldre - en stimulering som modner hjernen følelsesmessig.

Den følsomme hjernen er en lett tilgjengelig introduksjon til hvordan vår hjerne utvikler seg gjennom tilknytning og tilhørighetsbånd. Boken beskriver de delene av hjernen som er viktige for vår mulighet til mellommenneskelige relasjoner, for personlighetsutvikling og for våre følelser.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
236
ISBN
9788205415881
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Den følsomme hjerne
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den følsomme hjernen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv