Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Det kliniske intervjuet

bind II : praksis med ulike klientgrupper

Det første møtet mellom klient og terapeut handler i stor grad om informasjon og relasjon. Terapeuten har som mål å legge til rette for at man sammen kan danne seg et bilde av klientens problemer og behov. Les mer

609,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det første møtet mellom klient og terapeut handler i stor grad om informasjon og relasjon. Terapeuten har som mål å legge til rette for at man sammen kan danne seg et bilde av klientens problemer og behov.
I møtet med klienten ønsker terapeuten å skape en profesjonell relasjon som fremmer vekst. Det kliniske intervjuet viser mangfoldet av tilnærminger som kan gi et godt utgangspunkt for arbeidet og relasjonen videre.

Bind I behandlet det kliniske intervjuet i lys av en rekke sentrale teoretiske perspektiver for psykologisk behandling. Bind II bygger videre på dette og beskriver kunnskap om forståelse og konkret tilnærming i møte med ulike klientgrupper hva gjelder alder og problembilder. Som i det første bindet er forfatterne sentrale bidragsytere til klinisk psykologi i Norge.

Det kliniske intervjuet er et viktig bidrag til profesjonelle hjelpere som søker stimulans og innspill for bedre å kunne mestre de utfordringene som det første møtet med klienter innebærer. Målgruppen for boken er psykologer og øvrige fagpersoner innen psykisk helsearbeid og sosialfaglig arbeid.

Se det Kliniske intervjuet Bind 1 her

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
355
ISBN
9788205399723
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm
Serie
Det kliniske intervjuet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det kliniske intervjuet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv