Min side Kundeservice Bli medlem

Gunstig intelligens

Det er en utbredt oppfatning at kreativitet er forbeholdt de få, at det er et talent man enten er født med eller må klare seg uten. Denne boka er et forsøk på å tilbakevise denne oppfatningen. Hovedbudskapet er at vi alle er kreative, at vi alle er født med gunstig intelligens. Les mer

769,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Det er en utbredt oppfatning at kreativitet er forbeholdt de få, at det er et talent man enten er født med eller må klare seg uten. Denne boka er et forsøk på å tilbakevise denne oppfatningen. Hovedbudskapet er at vi alle er kreative, at vi alle er født med gunstig intelligens. Vi mennesker deler en innebygget evne til å kunne forestille oss andre måter å gjøre ting på, og det er vi faktisk alene om.
Med vår unike fleksibilitet følger også muligheten til å ta feil og fristelsen til ikke å utnytte fleksibiliteten, men heller følge flokken. Derfor handler boka også om å utnytte vår gunstige intelligens enda bedre.
Hva gjør at noen individer, steder eller organisasjoner oppviser mer kreativitet enn andre? Boka går tett inn på tre spesielt kreative personer Pablo Picasso, Antoni Gaudí og Salvador Dalí der Barcelona er fellesnevneren som knytter dem sammen. Her er det mye å lære om og tilrettelegge for kreativitet. Kreative individer står alltid i en sosial sammenheng vår gunstige intelligens er et felleseie.
Gunstig intelligens er en bok for alle som er nysgjerrige. Den har et akademisk utgangspunkt som gjør den velegnet til undervisning, og en populærvitenskapelig tilnærming som vi tror vil inspirere til utvikling av egen eller andres kreativitet.
Trond Kjærstad er psykolog, og har gjennom kursvirksomhet, bøker og undervisning i mange år forent akademisk teori med historiske og kulturelle temaer. Han er partner i konsulentselskapet Promethevs og underviser ved Handelshøyskolen BI.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
275
ISBN
9788245019124
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Gunstig intelligens

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gunstig intelligens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv