Innføring i gestaltveiledning

teori, metode, praktiske eksempler

Hva er det særegne ved gestaltveiledning? Her forholder man seg ikke ene og alene til det tankemessige og rasjonelle. Man arbeider også med sansning, følelser, fantasi og kroppslige uttrykksmåter, i tillegg til å eksperimentere med alternative atferds- og væremåter. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hva er det særegne ved gestaltveiledning? Her forholder man seg ikke ene og alene til det tankemessige og rasjonelle. Man arbeider også med sansning, følelser, fantasi og kroppslige uttrykksmåter, i tillegg til å eksperimentere med alternative atferds- og væremåter.
I denne boken definerer forfatterne veiledningsbegrepet som personlig utvikling, mellommenneskelig samspill og evne til å håndtere endring.

Forfatterne har skrevet boken slik at de mer teoretiske delene og beskrivelsen av metoder og praktiske tilnærmingsmåter kan virke gjensidig opplysende. Derfor er det inkludert noen praktiske øvelser og oppgaver i et appendiks. Dette er oppgaver og øvelser som det henvises til i teksten med utgangspunkt i det veiledningsarbeidet som beskrives.

Forfatterne ønsker å nå alle som er opptatt av veiledning, enten de er i en studiesituasjon eller i arbeid. Personer som arbeider som behandlere, vil også ha nytte av boken.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
266
ISBN
9788215016078
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Innføring i gestaltveiledning
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i gestaltveiledning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

EØS-rett

Halvard Haukeland Fredriksen
Innbundet 
739,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv