Min side Kundeservice Bli medlem

Psykologisk forskningsmetode

en innføring i kvalitative og kvantitative tilnærminger

For første gang på norsk - en grundig innføringsbok i psykologisk forskningsmetode, med en unik balanse mellom kvalitative og kvantitative tilnærminger. Introduction to Research Methods and Data Analysis ble utgitt i 2004 og har fått positive tilbakemeldinger fra studenter og faglærere. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

For første gang på norsk - en grundig innføringsbok i psykologisk forskningsmetode, med en unik balanse mellom kvalitative og kvantitative tilnærminger. Introduction to Research Methods and Data Analysis ble utgitt i 2004 og har fått positive tilbakemeldinger fra studenter og faglærere.
Boken passer for bachelorstudenter, og krever ingen spesifikke forkunnskaper i psykologisk forskningsmetode. Forfatteren introduserer leseren for aktiviteter som observasjon, intervju, utforming av spørreskjema, bruk av SPSS, transkribering, koding og analysering av data.
Et tydelig fagspråk, leseraktiviteter og faktabokser gir studentene en trygg plattform i møtet med et fagfelt som tradisjonelt har vært oppfattet som svært krevende.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
388
ISBN
9788251920483
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Introduction to research methods and data analysis in psychology
Format
26 x 19 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykologisk forskningsmetode:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv