Psykologiske fagord

fra engelsk til norsk

Denne boken er et hjelpemiddel for alle som tar fatt på et studium i psykologisk faglitteratur på engelsk, og som siden må bruke sine kunnskaper på norsk. Både de som strever litt med fremmedspråket og de som behersker det så godt at de «tenker på engelsk», trenger å vite hvilke norske ord og uttrykk som best erstatter de engelske. Les mer

249,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken er et hjelpemiddel for alle som tar fatt på et studium i psykologisk faglitteratur på engelsk, og som siden må bruke sine kunnskaper på norsk. Både de som strever litt med fremmedspråket og de som behersker det så godt at de «tenker på engelsk», trenger å vite hvilke norske ord og uttrykk som best erstatter de engelske.

Med sin knappe form over et beskjedent antall sider inneholder boken en informasjonsmengde som svarer til et omfangsrikt læreverk.

Den egner seg også godt som «spørrebok» ved eksamensforberedelse.

Arild Raaheim er professor i universitetspedagogikk ved Universitetet i Bergen og professor i pedagogikk ved Norges Handelshøyskole (NHH). Han har publisert mange arbeider nasjonalt og internasjonalt innenfor områdene helsepsykologi og universitetspedagogikk.

Kjell Raaheim er tidligere professor i kognitiv psykologi ved Universitetet i Bergen og Honorary Visiting Professor ved University of East London. Han har redigert store læreverk og utgitt fagbøker og populærvitenskapelige arbeider både i Norge og England.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
156
ISBN
9788245032994
Utgave
9. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Psykologiske fagord
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykologiske fagord:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv