Min side Kundeservice Bli medlem

Rovdyr!

en thriller om moderne psykologi

Rovdyr! er både en psykologisk spenningsroman og en kunnskapsmettet innføring i den moderne psykologiens hovedretninger.

Gjennom romanens handling, bryter fortellerstemmen som kaller seg "Sjelegranskeren" inn med jevne mellomrom for å vise vei i dette århundrets mylder av psykologiske teorier og forskningsresultater: Ødipus-komplekset, Nevro-Lingvistisk Programmering og hypnose, gestaltterapi, Pavlovs hund, Freud og Jung, Erikson og Piaget. Les mer

99,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Rovdyr! er både en psykologisk spenningsroman og en kunnskapsmettet innføring i den moderne psykologiens hovedretninger.

Gjennom romanens handling, bryter fortellerstemmen som kaller seg "Sjelegranskeren" inn med jevne mellomrom for å vise vei i dette århundrets mylder av psykologiske teorier og forskningsresultater: Ødipus-komplekset, Nevro-Lingvistisk Programmering og hypnose, gestaltterapi, Pavlovs hund, Freud og Jung, Erikson og Piaget.

Dette er en bok for både unge og voksne - for alle som er interessert i å finne mer ut av hvem de er og hvorfor de er som de er.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202426866
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Rovdyr!
Serie
Cappelen fakta

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rovdyr!:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv