Min side Kundeservice Bli medlem

2nd Chance

«'Patterson knows where our deepest fears are buried... There's no stopping his imagination.'»

New York Times Book Review

The Women's Murder Club series is the second most popular detective series of all time (James Patterson's Alex Cross series is No. 1) Les mer

171,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

The Women's Murder Club series is the second most popular detective series of all time (James Patterson's Alex Cross series is No. 1)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Headline Book Publishing
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
432
ISBN
9780755349272
Utgivelsesår
2009
Format
20 x 13 cm

Anmeldelser

«'Patterson knows where our deepest fears are buried... There's no stopping his imagination.'»

New York Times Book Review

Medlemmers vurdering

i
indi – 24.11.2009

– Som den eneste kvinnelige drapsetterforskeren i San Fransisco må Lindsay Boxer være tøff og dyktig for å vise seg stillingen verdig. Den tragiske endelsen på hennes forrige sak har gjort henne usikker på om hun greier å fortsette, men drapet på en liten pike får henne igjen til å brenne for arbeidet. Lindsay satser alt hun har av krefter på å løse saken, men personlige problemer tapper henne for den nødvendige styrken. Desperat etter å få tak i gjerningsmannen henvender hun seg til vennene, rettsmedisineren Claire, journalisten Cindy og advokaten Jill for hjelp, som sammen danner Kvinnemordklubben. Jakten på morderen er i gang. "2. sjanse" er en intens og spennende thriller som jeg hadde vanskelig for å legge fra meg. Den har en fartsfylt handling med et komplott som stadig overrasker, samtidig som den har et levende og fargerikt persongalleri. Dette er en skikkelig godbit for spenningsglade, og en bok det er verd å få med seg.

P
PEGAZUZ – 26.05.2009

– Dette er den andre boken om de fire kvinnene, førstebetjenten Lindsay Boxer, reporteren Cindy Thomas, statsadvokaken Jill Bernhardt og rettsmedisineren Claire Washburn, som sammen har en litt utradisjonell "klubb" - de etterforsker nemlig drap. Denne gangen starter det med at en liten farget pike blir drept rett etter at hun er kommet ut fra korøvelse i kirken. Deretter skjer det et drap til, også det på en farget person. Og da forstår kvartetten at de er på jakt etter en seriemorder med rasistiske fortegn. Men boken handler ikke bare om etterforskning. De fire får også tid til sine private anliggender som kjærlighet, famileliv og overraskelser fra fortiden. Boken er spennende med noen overraskende vendinger, og handlingen blir hele tiden trukket framover uten alt for mange dødpunkter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på 2nd Chance:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv