Alle mine barn, kom hjem

«Du må ha ganske kontroll på nervene for å lese dette mesterverket av en krim. (...) på høyde med de beste amerikanske thrillerforfatterne.»

Simen Ingemundsen, Bloggen Boktimmy

En sen ettermiddag sitter en fireåring alene i barnehagen og fingermaler på veggen. Han tegner en familie og et hus. Men rødfargen er ikke maling. Det er blod som stammer fra barnehageassistenten som ligger livløs på gulvet ved siden av ham. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En sen ettermiddag sitter en fireåring alene i barnehagen og fingermaler på veggen. Han tegner en familie og et hus. Men rødfargen er ikke maling. Det er blod som stammer fra barnehageassistenten som ligger livløs på gulvet ved siden av ham. Da han blir funnet, er hans to yngre søstre som sunket i jorden, og politiet i Bergen frykter at de er blitt bortført.

Lise Lotte Mehl er barnevernspedagog og jobber som familiekonsulent, blant annet for fosterhjemmet til søskenflokken. Etter at Lise Lottes ektemann ble fengslet og dømt i en alvorlig straffesak, har hun kjempet seg tilbake til et normalt liv. Men da det viser seg en sammenheng mellom de to sakene, truer fortiden med å innhente henne ...

Et annet sted forsøker en hardt prøvet mor å finne tilbake til sine barn.

Alt hun ønsker, er å samle familien sin og gjøre den hel - én gang for alle.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202805661
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Alle mine barn, kom hjem
Serie
Lise Lotte Mehl 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Du må ha ganske kontroll på nervene for å lese dette mesterverket av en krim. (...) på høyde med de beste amerikanske thrillerforfatterne.»

Simen Ingemundsen, Bloggen Boktimmy

«En lettlest, spennende og nervepirrende bok (...) overraskende vendinger (...) karakterene er bunnsolide (...) Jeg slukte boka fort og gleder meg virkelig til neste.»

Hilde Sæther, Hildes bokblogg

«(...) dette likte jeg fra første til siste side (...) Boka ble lest mer eller mindre i strekk. (...) Forfatteren klarer å holde på meg boka gjennom med uventede vendinger og en slutt jeg ikke så komme. (...) psykologisk krim som har det meste en god krim skal inneholde. (...) Plottet er bra og utspekulert. (...) En intens, spennende og nervepirrende psykologisk thriller av beste sort.»

Henning Sviland, Henningbokhylle

«[Ruus] skriver krim som om hun ikke har gjort annet hele livet (...) Hun overrasket meg flere ganger underveis (...) et finurlig og spennende plot.»

Beathe Solberg, Beathes bibliotek

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle mine barn, kom hjem:

Verity

Colleen Hoover
Innbundet 
390,- 429,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv