Meny
Den som frykter snøen - Hilde S. Palladino

Den som frykter snøen

; Kjærsti Odden Skjeldal (Oppleser)

«Drivende god krimdebut med et persongalleri du sjelden har lest maken til»

, Randaberg 24 Terningkast 5
NOMINERT TIL RIVERTONPRISEN FOR 2022! Den som frykter snøen av H.S Palladino er en karakterdrevet psykologisk krim. Terapeuten Bjørk Isdahl blir vitne til at hennes tidligere klient Azora brutalt tar selvmord. Les mer
Vår pris
399,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 399,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

NOMINERT TIL RIVERTONPRISEN FOR 2022! Den som frykter snøen av H.S Palladino er en karakterdrevet psykologisk krim. Terapeuten Bjørk Isdahl blir vitne til at hennes tidligere klient Azora brutalt tar selvmord. Azora hadde et fotografi av Bjørk med teksten «jeg vet hvorfor du har mareritt». Bjørk har grusomme mareritt som hun aldri har fortalt til noen. Hvordan kunne Azora vite om det, og hvorfor hadde hun et foto av Bjørk? Både politiet og Bjørk selv leter etter forbindelsen mellom Bjørk og Azora. En forbindelse som henger tettere sammen med Bjørks eget liv enn det hun selv aner. Denne psykologiske krimlydboken er et fascinerende dykk ned i menneskets fortrengte minner, i hvordan fortiden og oppveksten former og preger oss selv om man ikke husker den. Samtidig skildrer den et rufsete Oslo, der byens løse fugler og brutale skyggesider ligger som et troverdig og realistisk bakteppe.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Simen Ingemundsen, Randaberg 24
Terningkast 5 Henning Sviland, Henningbokhylle

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202770211
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Drivende god krimdebut med et persongalleri du sjelden har lest maken til»

, Randaberg 24 Terningkast 5

«(...) en bra, underholdende og velkomponert roman.» «Er du ute etter en spennende bok til late sommerdager, så plukk opp denne boka her.» «Det hele rundes av med en slutt som nok vil lure selv den mest drevne krimleseren.»

, Henningbokhylle Terningkast 5

«Spennende og velskrevet krimdebut med godt driv» «... mange overraskelser og personer som både berører og interesserer oss.» «Palladino skriver med stor energi ...»

, Stavanger Aftenblad

«(...) en godt gjennomarbeidet debutbok.» «H. S. Palladino (53) er en norsk krimdebutant med grep om virkemidlene.» «Avsløringene som kommer på slutten om Azoras skjebne og Bjørks egen bakgrunn vil sikkert overraske selv den mest våkne leser.»

, VG

« Handlingen er både spenndende, mystisk, interessant og medrivende» «... en flott og usedvanlig krim»

, Bogrummet.dk