Meny

En etter en

; Hilde Stubhaug (Oversetter)

Å snø inne på en luksuriøs hytte i de sveitsiske alpene høres ikke så ille ut. Spesielt ikke når man har en fantastisk utsikt, kokk, stuepike, koselig peis og godt selskap. Med mindre selskapet består av dine åtte kollegaer - hver med noe å vinne, noe å tape og noe å skjule. Les mer
Vår pris
149,-
Spar
50,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 149,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Å snø inne på en luksuriøs hytte i de sveitsiske alpene høres ikke så ille ut. Spesielt ikke når man har en fantastisk utsikt, kokk, stuepike, koselig peis og godt selskap. Med mindre selskapet består av dine åtte kollegaer - hver med noe å vinne, noe å tape og noe å skjule.Da en av medeierne i Snoop, et trendy London-basert IT-selskap, organiserer en langhelg for sine ansatte, starter samlingen med teambuilding og skiturer i bakken. Men da en av medeierne fremmer forslag om å selge firmaet, begynner det å bli dårlig stemning i gruppen, og alles lojalitet blir satt på prøve.Det bygger opp til storm, og et snøskred gjør at gruppen blir isolert fra omverdenen uten tilgang til kommunikasjon. Og det verste er at en av kollegaene ikke klarte å komme seg tilbake til hytta før snøskredet gikk.


For hver time som går, uten redning utenfra, vokser panikken. Hytta blir kaldere og kaldere, og en etter en forsvinner kollegaene sporløst.

«... sitrende spenning i fjellheimen.»
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad«Et perfekt møte mellom Agatha Christie og et ferskt app-selskap - som er på jobbtur i en avsidesliggende luksushytte på fjellet.»

Stylist«Grådighet, ambisjoner, manipulasjon, hemmeligheter, snedige intriger og en strålende oppklaring gir en kriblende pageturner.»

Guardian«En oppslukende pageturner med et plott som holder deg på pinebenken.»
Daily Express
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 404
ISBN: 9788205565081
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: One by one
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger