Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Gone girl

«Milde himmel! ... Makan til driv, plot og ramsalt humor har jeg knapt nok lest.»

Oppland Arbeiderblad

Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av? Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av? Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen. Når de undersøker datamaskinen hans og finner spor av suspekte søk, og venner av hans kone Amy forteller at hun den siste tiden var redd for ham og holdt flere ting hemmelig for ham. Nick bedyrer at han er uskyldig. Han kan heller ikke forklare stadige telefonoppringninger. Men hva med den tilsynelatende bekymringsløse oppførselen hans og den forhøyede livsforsikringen, og fremfor alt, hvor er det blitt av Amy? Med sitt varemerke - et suverent fortellergrep, en tidvis beksvart humor, drivende spenning og en dyp innsikt i forkvaklede menneskesinn - har Gillian Flynn skrevet en oppslukende og utspekulert thriller om kjærlighetens uhyggelige vrangside. Boken med filmomslag er altså oversatt til norsk selv om tittelen på denne utgaven er Gone Girl.

Detaljer

Forlag
Font
Språk
Bokmål
ISBN
9788281693302
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Gone girl

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Milde himmel! ... Makan til driv, plot og ramsalt humor har jeg knapt nok lest.»

Oppland Arbeiderblad

«Flink pike har alt. Absolutt alt. Den er nesten uutholdelig spennende. Den har et plot og en konstruksjon så utspekulert og intrikat at jeg bare må gi meg ende over. Dertil kommer at boken er skrevet av en forfatter med et språk og en observasjonsevne som er helt fabelaktig. Og som om ikke dette kunne være nok, er den også rasende morsom ... Til sammen gir dette en nesten fem hundre siders underholdningsgigant.»

Ingvar Ambjørnsen, VG

«Årets beste krim!»

Adresseavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gone girl:

Enken

Helene Flood
Innbundet 
199,- 449,-
 
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
199,- 449,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv