Meny
Minneskogen - Sam Lloyd

Minneskogen

; Egil Halmøy (Oversetter)

«Minneskogen er den mest elegante grøsseren denne anmelderen har lest på lenge. (...) Og så er det dette overraskende omdreiningspunktet, da, som gjør dette til en kriminalhistorie helt utenom det vanlige.»

, Dagbladet Terningkast 6

Minneskogen er en leken, fantasifull og marerittaktig psykologisk thriller. Et uheldig trekk kan bety døden ...

Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Minneskogen er en leken, fantasifull og marerittaktig psykologisk thriller. Et uheldig trekk kan bety døden ...

Elijah har bodd i Minneskogen så lenge han kan huske. Han bruker mesteparten av tiden sin her. Og det er slik han finner Elissa.

Elissa har akkurat kommet til Minneskogen. Hun har blitt kidnappet og befinner seg lenket fast i et rom under bakken. Hun innser at denne merkelige gutten er den eneste som kan redde henne.

ANMELDELSER:

Terningkast 6 Cathrine Krøger, Dagbladet
Terningkast 5 Leif Gjerstad, BOK365
Terningkast 6 Elin Brend Bjørhei, VG
Terningkast 5 Ole Jacob Hoel, Adresseavisen
Terningkast 5 Henning Sviland, Henningbokhylle

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 348
ISBN: 9788202650674
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The memory wood
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Minneskogen er den mest elegante grøsseren denne anmelderen har lest på lenge. (...) Og så er det dette overraskende omdreiningspunktet, da, som gjør dette til en kriminalhistorie helt utenom det vanlige.»

, Dagbladet Terningkast 6

«Du vet noe har skjedd og du frykter noe mer skal skje. Men hva og hvordan er mer usikkert, og Sam Lloyd holder deg i spenning helt til et voldsomt klimaks på de siste sidene av den psykologiske thrilleren Minneskogen

, BOK365 Terningkast 5

«En av de beste krimbøkene jeg har lest denne våren, er denne psykologiske thrilleren om sjakkgeniet Elissa, som blir kidnappet, og gutten hun blir kjent med under fangenskapet. Svært gode karakterer, en historie med mange lag som overrasker selv erfarne krimlesere, og så spennende at man risikerer solbrenthet om man sitter i solen og bare må lese en side til. Den ble ikke anmeldt da den kom tidligere i vår, men får herved terningkast 6!»

, VG Terningkast 6

«Tematikken er fæl, stemningen er nifs...» «Dette er svært godt og originalt arbeid fra debutant Lloyd.»

, Adresseavisen Terningkast 5

«Minneskogen er en ganske rå psykologisk thriller som garantert vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på deg.» «Jeg satt klistret i godstolen så og si hele boken igjennom. Absolutt en thriller etter min smak.»

, Henningbokhylle Terningkast 5

«Hans & Grete» møter «Queen's gambit»! «Det er creepy fra første stund, idet vi blir med Elijah ut i Minneskogen, og ned i det forlatte huset. Her møter vi Elissa, som har blitt kidnappet fra en sjakkturnering.» «Påskens 'must' for alle som liker psykologiske thrillere.»

, Jærbladet

«Wow, for en bok! (...) dette må være årets beste bok så langt. Jeg leste den ut på et par dager, men burde ha brukt mer tid - for jeg vil jo fortsatt være der i historien. Selv nå når jeg er ferdig med boka, kjenner jeg at jeg har økt puls.» «Språket er godt og spenningen er på topp. Jeg satt med hjertet i halsen flere ganger i denne historien, og jeg ble lurt gang på gang.» «Om du bare skal lese en krimbok i år - så velg denne, er min anbefaling!»

, Hverdagsnett.no

«Mørk, original og med en uventet vri på slutten. Anbefales!»

, Saltenposten