Min side Kundeservice Bli medlem

Mørke rom

«En skarp, medrykkende og overrumplende krim-historie ... Gillian Flynn har en skarp, myndig og detaljorientert form og stil, som kler hennes stoff. Og hun klarer det helt selsomme, nemlig å få oss til å applaudere en person som er bittert sur, ubehagelig og ikke så lite selvforaktende.»

Adresseavisen

Libby Day var en syv år gammel jentunge da moren og de to søstrene hennes ble myrdet - tilsynelatende i en satanistisk drapsorgie. Broren Ben ble dømt for ugjerningen og soner en 25-års fengselsstraff. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Libby Day var en syv år gammel jentunge da moren og de to søstrene hennes ble myrdet - tilsynelatende i en satanistisk drapsorgie. Broren Ben ble dømt for ugjerningen og soner en 25-års fengselsstraff. I voksen alder blir Libby kontaktet av The Kill Club, en forening for mennesker som er sykelig opptatt av beryktede drapssaker og har satt seg fore å bevise at Ben er uskyldig dømt. Libby ser en mulighet til å tjene penger på historien sin og påtar seg å oppsøke aktører fra den blodige natten. Jakten fører henne blant annet til snuskete strippeklubber og dumpeplasser for giftig avfall, samtidig som forfatteren fletter inn skildringer av drapsnatten slik de døde familiemedlemmene og den dømte broren opplevde den. Gradvis avdekkes en utenkelig sannhet, og snart er Libby nok en gang på flukt fra en morder. "Boken har en sjelden god krimkvalitet og et intelligent plot." - Adresseavisen "En svartsynt, intelligent, brutalt morsom thriller." - Dagens Næringsliv "Troverdig og velskrevet krim med en usedvanlig hovedperson." - VG

Medlemsvurdering:
Spennende -godt skrevet, med den kvinnelige hovedpersonen i typisk flynn-stil , litt uvanlig og facinerende å bli kjent med samtidig som historien stadig blir mer intrikat.

Eva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
378
ISBN
9788281691612
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Dark places
Format
19 x 11 cm
Nr
8033366

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En skarp, medrykkende og overrumplende krim-historie ... Gillian Flynn har en skarp, myndig og detaljorientert form og stil, som kler hennes stoff. Og hun klarer det helt selsomme, nemlig å få oss til å applaudere en person som er bittert sur, ubehagelig og ikke så lite selvforaktende.»

Knut Holt, Fædrelandsvennen

«Fengende ... en krim vel verdt å lese.»

Thorstein Buer, Trønder-Avisa

«Forfattaren Gillian Flynn får stemningane til å krype ut or boka. Ho skildrar handlinga, staden og karakterane så tett at ein omtrent trur ein sit i same rom. Flynn skriv så godt, at lesaren nærmast klør i fingrane av trong til å hjelpe til å rydde i det fattigslege og rotete gardshuset. Teksten er spenstig, full av humor og overraskande innspel. Det blir ei sann glede å vere med på ferda. Dette er krim med noko attåt. (...) Boka er spennande, brutal, morosam og skarp til siste side.»

Line Sandvik, Hallingdølen

Medlemmers vurdering

E
Eva – 09.05.2017

– Spennende -godt skrevet, med den kvinnelige hovedpersonen i typisk flynn-stil , litt uvanlig og facinerende å bli kjent med samtidig som historien stadig blir mer intrikat.

l
ladybug – 18.01.2016

– fantastisk spennende

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørke rom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jakten

Bernard Minier
Innbundet 
375,- 429,-

Enken

Helene Flood
Innbundet 
393,- 449,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv