Min side Kundeservice Bli medlem

Psykodynamisk terapi for barn

Når et barn strever psykisk, påvirker det livet på skolen, i det sosiale og hjemme. Barnets vansker kan fremstå som uforståelige for de voksne rundt barnet, og det kan være utfordrende for dem å forstå hvordan de kan hjelpe. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Når et barn strever psykisk, påvirker det livet på skolen, i det sosiale og hjemme. Barnets vansker kan fremstå som uforståelige for de voksne rundt barnet, og det kan være utfordrende for dem å forstå hvordan de kan hjelpe.

Den psykodynamiske tradisjonen favner mange retninger innen psykologisk tenkning og gir tilgang til et bredt utvalg forståelsesmodeller så vel som et rikt klinisk språk. Psykodynamisk terapi kan derfor være til stor hjelp for å kartlegge barnets ressurser, og for å forstå hvordan vanskene har utviklet seg og hva som bidrar til å vedlikeholde dem. Gjennom psykodynamisk terapi kan man finne ulike veier til endring sammen med barnet og dets omgivelser.

Denne boken gir en kunnskapsbasert og praksisnær innføring i hvordan du ved hjelp av den psykodynamiske modellen kan skreddersy et helhetlig behandlingsopplegg til barn med psykiske vansker og deres familier. Gjennom fjorten kapitler presenteres ulike elementer som kan kombineres ut fra det enkelte barnets behov, og de mange eksemplene gir et innblikk i hvordan dette kan gjøres i praksis.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
365
ISBN
9788205538016
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Psykodynamisk terapi for barn
Format
24 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykodynamisk terapi for barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv