Min side Kundeservice Bli medlem

Barne- og familiesamtaler når barn er pårørende

en praktisk håndbok for helsepersonell

Helsepersonell er lovpålagt å gi informasjon og nødvendig oppfølging til mindreårige barn eller søsken av pasienter med psykisk sykdom, rusmiddelavhengighet eller alvorlig somatisk sykdom eller skade. Den samme plikten gjelder overfor barn som etterlatte etter foreldres eller søskens død. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Helsepersonell er lovpålagt å gi informasjon og nødvendig oppfølging til mindreårige barn eller søsken av pasienter med psykisk sykdom, rusmiddelavhengighet eller alvorlig somatisk sykdom eller skade. Den samme plikten gjelder overfor barn som etterlatte etter foreldres eller søskens død.
Denne boken er et praktisk hjelpemiddel for de som møter barn som pårørende i sitt arbeid. Forfatterne viser hvordan man på en støttende måte kan snakke med barn og syke foreldre/søsken. Helsepersonell kan bidra til å forebygge at barna utvikler egne problemer ved å snakke med dem om dere opplevelser og tanker. Gjennom praksisfortellinger beskriver boken flere slike prosesser. Eksemplene er forankret i lover og retningslinjer for arbeidet med barn som pårørende og basert på forfatternes lange erfaring som helsepersonell og barneansvarlige i psykisk helsevern.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
243
ISBN
9788244623629
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Barne- og familiesamtaler når barn er pårørende
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barne- og familiesamtaler når barn er pårørende:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv