Min side Kundeservice Bli medlem

Innføring i intensiv psykodynamisk korttidsterapi

ISTDP

Boka er en introduksjon til ISTDP. Den gir en lettfattelig og praktisk innføring i psykodynamisk teori, som hver eneste ISTDP-terapi og -teknikk baserer seg på. Ved hjelp av kliniske eksempler viser forfatteren hvordan man danner gode psykodynamiske arbeidsallianser, for så å vise hvordan man via teori, allianse og kliniske intervensjoner gjennomfører gode ISTDP-terapier. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boka er en introduksjon til ISTDP. Den gir en lettfattelig og praktisk innføring i psykodynamisk teori, som hver eneste ISTDP-terapi og -teknikk baserer seg på. Ved hjelp av kliniske eksempler viser forfatteren hvordan man danner gode psykodynamiske arbeidsallianser, for så å vise hvordan man via teori, allianse og kliniske intervensjoner gjennomfører gode ISTDP-terapier. Boka er rikt illustrert med dialog fra reelle terapier.
ISTDP er en psykodynamisk terapiform utviklet av den iransk-kanadiske psykiateren Habib Davanloo. Fra 1960-tallet og i tiårene som fulgte identifiserte han prosesser som bidro til intensivering av psykoterapi, og dermed raskere hjelp til pasientene. Terapimetoden han utviklet har vist seg å være effektiv for en rekke psykiske lidelser og for et bredt spekter av pasienter.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
362
ISBN
9788215066509
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Innføring i intensiv psykodynamisk korttidsterapi
Format
23 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i intensiv psykodynamisk korttidsterapi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1Q84

Haruki Murakami
Paperback 
229,-
 

Dyret

Heidi Furre
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv